TandkroneHvis du mangler en tand, som kan du få indsat et tandimplantat. Der kan gøres brug af flere forskellige ting, når du skal have indsat noget, hvor du engang havde en tand. Ofte gør man brug af enten tandkroner eller man gør brug af tandbroer. Dog ser man i høj grad, at de fleste vælger at få indsat en tandkrone.

Hvad er en tandkrone?

En tandkrone er det, man får indsat der, hvor man mangler en tand. Det behøves dog ikke altid at være, mens man mangler en tand, at man får indsat en krone. Af og til kan der også være nogle situationer, hvor en tand er blevet så gammel, at tandlægen ganske enkelt er nødsaget til at fjerne den, og herefter kan man få indsat en tandkrone.

En tandkrone kan enten være lavet af porcelæn eller af metal. Der er flere forskellige typer af kroner, som man kan få indsat, hvis man har et sted, hvor mangler en tand. Vælger man at få foretaget en operation, hvor man får indsat en porcelænskrone, vil man få foretaget farveprøver, som gør, at porcelænskronen ligner de tænder du har i forvejen så godt som overhovedet muligt.

I dag laver man disse porcelænskroner rigtig flot, og det gør, at man i mange tilfælde ikke kan se forskel på en ægte tand og en tandkrone, som er lavet af porcelæn.

Få tilsendt tre gode tilbud på at få indsat en tandkrone

Vil du gerne have et godt tilbud fra tre forskellige klinikker, som kan hjælpe dig med at få indsat en tandkrone, så indtast din mail her på siden, og modtag tre tilbud ganske gratis. Det er dit eget valg, om du ønsker at gøre brug af et af tilbuddene på tandkroner, som du vil modtage, hvis du indtaster din mail, men eftersom det er helt gratis og ganske uforpligtende at få tilsendt tilbud, så har du intet at tabe!

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)