TandimplantatHvad er et tandimplantat, og hvad er formålet med at få lavet det?

Et tandimplantat bliver indsat som en erstatning for en almindelig tand. Det er i princippet en rod, som er lavet af metal. Et tandimplantat har til formål at blive indsat  der, hvor du mangler en eller flere af dine tænder, som en erstatning. Et implantat er formet som en skrue. Et implantat er lavet af titanium, og det er der en helt speciel grund til. Når man får indsat et implantat af titanium, så vokser implantatet nemlig sammen med knoglen og bliver derved låst fast. Det er derfor, at det er meget smart at få indsat et tandimplantat, der er lavet af titanium.

Hvorfor skal man have indsat et tandimplantat?

For mange mennesker, som har mistet en eller flere tænder, kan det godt være træls, at der er tomt, der hvor der i realiteten burde sidde en tand. Det er derfor hovedsageligt af rent visuelle årsager, at man får indsat et tandimplantat. 

Få tre skarpe tilbud på at få indsat et tandimplantat

Indtast blot din e-mailadresse her på siden – så vil du automatisk modtage tre tilbud på at få lavet et tandimplantat på en klinik, som har geografisk placering i nærheden af dig. Det er gratis og helt uforpligtende at modtage disse tilbud, så du har intet at tabe.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)