TandbroHvad er en tandbro og hvornår får man brug for en?

Hvis man pludselig oplever at miste en eller flere af sine tænder, og så er der rigtig mange, som godt kunne tænke sig at få et alternativ til de mistede tænder.

Hvis man får lavet en bro, så foregår dette ved, at man får monteret en kunstig tand. Som udgangspunkt er en tandbro noget, som man får foretaget, hvis det ikke er muligt at lave et tandimplantat på patienten, som skal have fyldt pladsen ud, der hvor der mangler en tand.

Når man har fået foretaget en operation, hvor man har fået lavet en tandbro, vil patient med høj sandsynlighed mærke, at tænder samt tandkød kan føles en anelse ømt. Dog går dette hurtigt væk efter forholdsvis kort tid.

Til denne behandling vil patienten blive lokalbedøvet for at undgå smerter under operationen.

Tidsmæssigt kan det variere meget hvor lang tid det tager at få foretaget denne operation. Det svinger alt afhængig af hvor krævene den enkelte patients operation er.

Få tilsendt 3 skarpe tilbud på at få lavet en tandbro

Ønsker du at få lavet en tandbro, så kan du få tilsendt 3 gode tilbud på at få foretaget denne behandling hos en af de tandlæger rundt omkring i landet, som har god erfaring i at foretage denne type operation, hvor man får lavet en bro.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)