SugaringDer er flere forskellige måder at få fjernet sit hår på. Sugaring er en af dem, og det er en af dem, som har en meget gavnlig virkning, og som kan opfylde ønsket omkring mindre hår.

Når man skal have en hårfjerning ved brug af sukkeropløsning, skal man kun bruge indholdsstoffer, som er lavet af følgende: sukker, vand og citronsaft.

Sådan foregår fjernelsen af hår med sugaring

Den konsmetolog, som skal udføre behandlingen for dig, starter ud med rengøre din hud. Der bliver desinficeret, så alt eventuelt skidt og snavs bliver fjernet, så du er 100% ren.

Dette er en fast procedure, der altid bliver gjort, når man skal lave en sugaring.

Når din hud er blevet rengjort og tørret, iklæder behandleren sig handsker for at beskytte din såvel som sin egen hud. Herefter påfører din behandler den sukkeropløsning, som skal sidde i dit hår. Den sukkeropløsning, der skal sættes op til dit hår, er forinden blevet varmet op til en dejlig og behagelig temperatur.

Der bliver ikke givet nogen former for bedøvelse, når du får foretaget denne behandling. Dette skyldes, at det er en behandling, som hurtigt er overstået.

Det er meget forskelligt, hvordan folk oplever behandling med sugaring. Typisk siger de fleste, at de deres hud bliver hårfri i en periode på cirka to – fire uger, efter behandlingen har fundet sted.

Få tre tilbud på at få udført denne behandling til fjernelse af hår

Hvis du gerne vil have tre helt gratis tilbud på at få en professionel behandler til at hjælpe dig med at komme af med den uønskede hårvækst, så kan du få det her. Det er helt op til dig selv, om du ønsker at gøre brug af et af de tre tilbud, som du modtager, og som nævnt er det helt gratis og uforpligtende.

Du har derfor ikke noget at tabe ved at tage imod tilbuddet om at modtage priserne på at få udført en behandling som denne.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)