Hvad er et silikoneimplantat, og hvad bruger man det til?

Et silikoneimplantat er et brystimplantat, som er lavet af silikone. Det bliver brugt i forbindelse med, at en patienten har et ønske om at få sine bryster forstørret.

Findes der nogle alternativer til at få indsat silikoneimplantater?

SilikoneimplantatNår man skal have forstørret sine bryster, så er der flere forskellige måder at gøre det på. Man kan forstørre sine bryster både ved hjælp af silikoneimplantater og saltvandsimplantater.

Disse to forskellige typer af brystimplantater adskiller sig en del fra hinanden. Som førnævnt er den mest udbredte type af brystimplantat i Danmark silikoneimplantatet, og det skyldes, at det er denne type af implantat, som virker mest naturlig at røre ved.

Dog er et silikone implantat ikke helt lige så varme at røre ved som saltvandsimplantater er. Derfor kan varmen i bryster med saltvandsimplantater godt virke en anelse mere naturlig end ved bryster med silikoneimplantat.

Udover silikone- og saltvandsimplantater findes der faktisk også et tredje og sidste alternativ, hvis man ønsker at få større bryster. Den sidste løsning er, at man kan få forstørret sine bryster ved at gøre brug af eget fedt. Når man får forstørret sine bryster ved hjælp af ens eget fedt, så er det nødvendigt at foretage en fedtsugning, hvor der bliver fjernet 500 ml fedt et andet sted fra kroppen.

Det kan både tages fra hofte, ben, arme eller mave. Hvor det bliver taget, er som sådan ligegyldigt. Det vigtigste er bare at patienten har tilstrækkeligt med fedt, som man kan tag af. Derfor er det også et must, at patienten som minimum har et BMI, som ligger et sted imellem 20 og 30, for at man kan sikre, at der er en tilstrækkelig mængde fedt på patientens krop.

Hvor kan man få indsat et silikoneimplantat?

Der findes mange steder i Danmark, hvor det er muligt at få en kirurg til at hjælpe med indsættelse af et silikoneimplantat. Klinikker som arbejder med denne type af operationer kan du finde flere steder i landet.

Typisk vil man se, at klinikkerne, som arbejder med denne typer af operationer har specialiseret sig inde for nogle bestemte områder, og eftersom indsættelse af brystimplantater er en forholdsvis udbredt operation at få udført, så er der samtidig også en del klinikker, som kan tilbyde at hjælpe med det. Der vil uden tvivl være en klinik i nærheden af din bopæl, som kan være dig behjælpelig med indsættelsen af silikoneimplantater.

Få 3 gode tilbud på indsættelse af et silikoneimplantat

Indtast din e-mail og dit navn her på siden. Når du har indtastet dine kontaktoplysninger, vil du modtage 3 forskellige tilbud på at få indsat silikoneimplantater fra nogle forskellige klinikker i landet. Det er fuldstændig op til dig, om du har lyst til at tage imod et af de 3 forskellige tilbud, som du får tilsendt til dig mail. At modtage tilbuddene er uforpligtende og samtidig ganske gratis.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn Forklaring
Hvilken region bor du i? Forklaring
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefonnummer Forklaring
Din email Forklaring
Din email
Din alder (Kun tal) Forklaring
Hvornår skal behandlingen udføres?
Hvornår skal behandlingen udføres?

Pil ned

Hvad skal man betale for at få en kirurg til at indsætte silikoneimplantater?

Der vil være meget forskellige priser på at få udført kirurgi, hvor man får indsat silikoneimplantater. Det afhænger meget af hvilken klinik, man vælger til at udføre den ønskede operation. Det kan derfor være fornuftigt at få tilsendt et par gode tilbud på en operation fra nogle forskellige klinikker. Du kan modtage tilbud fra et par forskellige klinikker både gratis og ganske uforpligtende.