Restylane næseforstørrelseRestylane  er et middel, som bliver brugt i flere forskellige sammenhænge. Navnlig bruges restylane til forstørrelser af næse, kæber kind. Restylane bruges desuden også til rigtig mange andre behandlinger – heriblandt anvendes restylane for mange patienter, som har et ønske om at slippe af med rynker.

Restylane er en behandlingsform du kan benytte, hvis du gerne vil have forstørret din næse.

Sådan foregår behandlingen med restylane, når du skal have foretaget en næseforstørrelse

Hvis du ønsker at få foretaget en behandling med restylane så foretager denne behandling ved, at den behandler, som skal hjælpe dig med at forstørre din næse, inficerer enten restylange eller perlane ind i den øverste del af din hud. Dog er der altid en vigtig og fast procedure, som din behandler altid gør, inden han går i gang med selve injiceringen.

For at man kan undgå ubehagelige infektioner, så er det et must, at man sørger for at desinficerer huden. På den måde er man altid på den sikre side, således man kan undgå infektioner i forbindelse med, at denne behandling udføres.

Det kan godt være en smule ondt, når man får nålen injiceret, men det er dog heldigvis en kortvarig smerte som hurtigt går over. Det varierer meget fra person til person hvor mange stik, der er nødvendige at få, før at man har opnået den ønskede effekt af den behandling, man har fået.

Man skal regne med, at en næseforstørrelse tidmæssigt tager i omegnen af 30 minutter at få lavet.

Efter din behandling med restylane til at forstørre din næse

Når du er kommet helskinnet igennem din behandling med restylane /perlane, kan du godt opleve en ræke forskellige bivirkninger, der opstår som følge af din behandling. Dog skal du ikke være bange for disse, da det blot er kortvarige reaktioner, der kommer fra din krop. Nogle af de bivirkninger, man ser hyppigst fra nogle af de folk, som har fået udført denne behandling er blandt andet kløe. Der er desuden også mange, som får udført denne behandling, der kan opleve, at det behandlede område kan have en tendens til at blive en anelse rødt og ømt.

Få tre tilbud på næseforstørrelse med restylane eller perlane

Du har mulighed for at få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på en næseforstørrelse med brug af restylane eller perlane. Tilbuddene kommer fra tre forskellige klinikker, som tilbyder denne samme behandling. Husk at det er både gratis og uforpligtende at modtage tilbuddene, og det er helt op til dig, om du ønsker at gøre brug af et af de tre tilbud samt hvilke af dem, du ønsker at gøre brug af.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)