ProteseHvad er en protese?

En protese er noget, som bliver taget i brug, hvis man har mistet en eller flere af sine tænder. Der findes to forskellige typer af proteser. Man kan enten få en delprotese eller en helprotese. Hvis man får indsat en delprotese, så er det i tilfælde af, at man mangler en enkelt tand eller ganske få tænder. Hvis der i stedet for er tale om, at man mangler rigtig mange af sine tænder, så er det i steet for en helprotese, som der er behov for.

Forskellen på de to forskellige typer af proteser er, at en delprotese ikke sidder lige så godt fast som en helprotese. Derudover er en delprotese også mindre end en helprotese er.

Inden man eventuelt får trukket en tand ud, så bør man altid få en læge til at kigge på, om det er bedre at bevare tanden frem for at rykke den ud.

Priser på protester hos tandlæger i Danmark

Det er svingende priser, man ser på de forskellige klinikker rundt omkring i landet. Det er desuden forskelligt hvad prisen er alt afhængig af hvor omfattende en behandling, patienten har behov for.

Hvis du godt kunne tænke dig at få udarbejdet nogle priser på at få lavet tandproteser, så kan du med fordel benytte dig af muligheden for at få tilsendt tre tilbud på en protese.

Få tilsendt tre gode tilbud på at få en protese

Indtast din mail her på siden, og få efterfølgende tilsendt tre skarpe tilbud på at få få en protese. Du kan både få tilsendt de tre priser på delproteser og på helproteser. Det er både gratis og uforpligtende at modtage tilbuddene pr. mail, og du vælger selvfølgelig selv, om du har et ønske om at gøre brug af en af de tre tilbud, som du får tilsendt.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)