PorcelænskroneHvornår bør man få lavet en tandbro f.eks med porcelæn?

Tandbro er noget, man benytter sig af, hvis man mangler en eller flere af sine tænder. Hvis det er tilfældet, at man mangle sine tænder, og derfor godt kunne tænke dig at få en kunstig tand indsat i stedet for, der hvor man mangler en tand, så kan dette blandt andet gøres ved hjælp af en tandbro. Typisk benytter man sig af en tandbro, hvis det ikke kan lade sig gøre blot at indsætte et almindeligt tandimplantat.

Disse tandbroer kan laves på flere forskellige måder. De kan blandt andet laves ved hjælp af metal, som efterfølgende får et tyndt lag porcelæn . Det er det, som hedder en metalkeramisk bro. Det er en god måde at lave en bro på, da det gør, at ens tand er meget stærk, eftersom den er lavet af metal.

Dog findes der andre måde at få lavet en tandbro på – heriblandt findes der en porcelænsbro.

Det er en effektiv måde at få lavet en kunstig tand på, og når man gør brug af porcelæn, så får den kunstige tand en farve, der gør, at det kan være meget svært for folk at se forskel på en ægte og en uægte tand, da de ligner hinanden utrolig meget.

Få tre tilbud på at få indsat en porcelænsbro

Ønsker du at få lavet en porcelænsbro, eller vil du blot gerne have et par gode tilbud på en sådan behandling, så indtast din mail nedenfor, og få tilsendt tre uforpligtende tilbud. Det er gratis at modtage tilbuddene og ganske uforpligtende.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)