Plastretineret broHvad er en tandbro, og hvad er formålet med at få den indsat?

En tandbro / plastretineret bro er noget, som man får indsat på det sted, hvor man mangler en tand. En tandbro er en kunstig tand, som ligner en almindelig tand på en prik. Man kan nærmest ikke se nogen forskel på en ægte tand og en kunstig, hvis den kunstige tand er lavet som en tandbro.

Der er dog forskellige former for tandbroer, som man kan få lavet, og en af de broer, som man kan få lavet, er en plastretineret bro. Når man får lavet en plastretineret bro, så foregår det ved at broen først og fremmest fastsættes, der hvor man mangler en tand. Dette bliver gjort ved hjælp af plastcement – herfra navnet ”plastretineret bro”. Dette cement virker som lim, og det gør, at broen bliver siddende.

Få tre gode tilbud tilsendt direkte til din mailboks på at få lavet en plastretineret bro

Hvis du godt kunne tænke dig at få indsat en kunstig tand, som kan holde i mange år, så kan det være en god idé at få et par tilbud på, hvor meget det vil koste dig at få lavet. Det kan du her på siden – indtast blot hvad din e-mailadresse er, hvorefter du vil få sendt nogle skarpe priser på dette direkte til din mailboks.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)