PlastkroneHvornår kan det være en god idé at få indsat en krone?

Er du i en situation, hvor du har mistet en tand, og derfor har behov for at få indsat et alternativ, så det igen ligner, at du har en tand fremfor blot at have et hul? Det er netop i sådan en sitaution, at det kan være en rigtig god idé at få lavet en krone. Kroner kan laves på mange forskellige måder, og der bliver desuden også lavet kroner af en hel del forskellige typer af materiale.

Der bliver lavet kroner af blandt andet porcelæn, metal, stål og guld. Det er forskelligt, hvillket materiale der er bedst, da det i høj grad afhænger af den enkelte patients ønsker og behov. En krone kan desuden også blive lavet sådan, at den kombinere to forskellige typer af materialer – f.eks ved en metalkeramisk krone, hvor man får lavet en krone af guld, som efterfølgende får et mindre lag porcelæn over sig for at give den rigtig farve, så det ligner en tand.

Plastkroner giver dig et godt resultat, og de ligner rigtige tænder

Det samme kan man gøre med en plastkrone, så ens krone kan komme til at ligne en tand på en prik, og det er absolut en af fordelene ved at få lavet en plastkrone.  Når man får lavet en plastkrone, så gør man nemlig brug af nogle kemiske materialer, som kan give nogle helt fantastiske resultater, hvor det nærmest ikke er muligt at se forskel på almindelige tænder og så en plastkrone.

Der bliver desuden også foretaget farvetests for at sikre, at den krone du får lavet farvemæssigt passer til de øvrige tænder, du har.

Få tre gode tilbud på en plastkrone

Her på siden kan du indtaste din mail. Efterfølgende vil du modtage 3 gode tilbud på indsættelse af en plastkrone fra tre forskellige klinikker, som alle har specialiseret sig i at hjælpe folk med at få indsat disse.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)