PlastfyldningHvad er en platfyldning, og hvorfor skal man have foretaget den?

En plastfyldning bliver brugt, hvis der er huller eller revner i en tand. Man benytter desuden også plastfyldninger, hvis patienten har knækket noget af sin tand. Det er den mest udbredte fyldningstype, der bliver brugt.

Hvilke fordele er der ved at få lavet en plastfyldning frem for andre løsninger?

Fordelen ved at få lavet en plastfyldning er, at det er en billig måde at få ordnet en tand på. Det er en væsentlig billigere løsning, end hvis man valgte at få lavet en krone i stedet for. Dog skal man huske på, at en krone kan holde i væsentligt længere tid end en plastfyldning kan. Dette afspejles også i prisen, da det er væsentligt billigere at få lavet plastfyldning, end det er at få lavet en krone.  

Få tre tilbud på en plastfyldning hos en klinik nær dig

Du kan uden tvivl finde en klinik, som har geografisk placering i nærheden af dig, der kan hjælpe dig med at lave en plastfyldning. Dog kan priserne på denne behandling være svingende, og derfor kan du med stor fordel få indhentet nogle forskellige priser på dette fra et par klinikker, som tilbyder akkurat samme behandling. Ved at indtaste din mail her på siden kan du få tilsendt tre skarpe tilbud på at få lavet en plastfyldning. Det koster dig ikke noget at modtage tilbuddene, og det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at tage imod et af de tilsendte tilbud.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)