Facader, plastfacader ved uønsket facon m.v.Har du tænder, som ikke har den form eller facon, som du godt kunne tænke dig? Hvis dette er tilfældet, så kan det måske være en mulighed for at få rettet op på problemet. Det kan man gøre ved at benytte sig af tandfacader, hvilket man kan få indsat flere forskellige steder i landet på en af de mange klinikker, som arbejder med indsættelse af tandfacader.

Priser på at få indsat tandfacader

Prisniveauet for at få lavet tandfacader kan være meget svingende, og det afhænger i meget  høj grad af hvor omfattende en behandling, man skal igennem som patient. Det er ikke hos alle patienter, at problemet er lige stort, og derfor vil alle patienter ikke have behov for en lige omfattende operation.

Derudover svinger priserne naturligvis også fra klinik til klinik. Derfor kan det være en rigtig god idé at få tilsendt nogle gode tilbud på at få behandlingen udført hos en tandlæge, som er dygtig og som har flere års erfaring i bagagen.

Få tre gode tilbud på tandfacader tilsendt til din mail

Vil du gerne have gjort den dårlige facon på dine tænder mindre synlig, så kan du med fordel indhente tre skarpe tilbud på at få foretaget denne behandling. Det er helt gratis for dig at få tilsendt disse skarpe tilbud på at få en behandling udført. Der er intet forpligtende i at modtage tilbuddene, så du kan sagtens sige nej til alle tilbuddene. Indtast blot din mail på siden og modtag de tre tilbud.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)