Facader, plastfacader ved misfarvede tænderDer er mange, som går og døjer med misfarvede tænder, og det kan være rigtig ubehageligt for rigtig mange mennesker. Det er noget, som man bør gøre noget ved, og det kan man få gjort på en række tandlægeklinikker, som er dygtige og erfarne inden for denne type af tandbehandlinger. Med tandfacader kan du skjule gule tænder.

Slip af med misfarvede og gule tænder

Når en tandlæge laver tandfacader eksempelvis ved brug af plastfacader, så gøres dette for at skjule den misfarvning, som patienten har. Det er mange forskellige ting, der kan være årsag til, at man har misfarvede tænder. Det kan blandt andet opstå ved at man drikker meget kaffe eller hvis man ryger meget. Det kan desuden også opstå ved ganske almindelig misligholdelse af tænderne, hvis man ikke har bleget sine tænder godt nok. Derudover kan misfarvning også opstå, hvis man eksempelvis har et højt indtag af sodavand med sukker, som ødelægger tænderne.

Få tre gode tilbud på at få lavet facader eller plastfacader

Vil du have tilsendt tre skarpe priser på at få lavet tandfacader hos en erfaren tandlæge nær dig, så kan du blot indtaste dine email-adresse her på siden. Indenfor 48 timer vil der i din mailboks komme tre gode tilbud på at få foretaget behandlingen. Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at gøre brug af de tilbud, som du vil modtage pr. mail, men eftersom det er helt gratis og uforpligtende at få tilsendt de tre tilbud på tandfacader, har du absolut intet at tabe. Du skal blot indtaste din mail nederst på siden, hvorefter du vil modtage tilbuddene.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)