MetalkeramikkroneHvad er en metalkeramikkrone, og hvorfor skal man få sådan en lavet?

Der findes flere forskellige gode grunde til, at det kan være meget fornuftigt at få indsat en tandkrone. Hvis du mangler en eller flere af dine tænder og samtidig godt kunne tænke dig at slippe af med de ubehagelige huller, hvor der mangler en tand, så kan du få indsat en krone.

En tandkrone kan være lavet af en del forskellige materialer. Det kan blandt andet være lavet af guld, stål eller ren porcelæn. Der er mange, som vælger at få deres tandkrone lavet ved at bruge metalkeramik, da det gør, at du får et meget godt og ikke mindst stærkt alternativ til en almindelig tand.

Derfor skal man også tage højde for, at indsættelse af en rigtig kvalitetskrone er en langsigtet investering, og det er noget, som man kan få glæde af mange år frem.  Det er en væsentligt mere grundig og langvarig løsning, end blot ved at få lavet en fyldning. Man kan nemlig meget hurigt risikere, at den fyldning som man har fået lavet går i stykker, og derfor kan man med fordel få foretaget en operation, hvor der bliver gjort brug af en krone.

Få lavet tre skarpe tilbud på at få lavet en krone, hvor der bliver gjort brug af metalkeramik

Hvis du synes, at det lyder interessant at få foretaget en operation, hvor der bliver gjort brug af metalkeramik, så kan du få sendt tre tilbud på din operation direkte til din mail. Dette kan gøres ganske uden nogen former for forpligtelser, og så er det desuden også helt gratis for dig at få tilsendt. Derfor har du absolut intet at tabe ved at få tilsendt disse tilbud – tværtimod!

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)