En metalkeramikbro er en form for tandbro, som bliver indsat, hvis du mangler en tand.

Hvad er en tandbro?

gypsum model
En tandbro er noget, man får lavet, hvis man har mistet tænder. Det kan både være i tilfælde af, man har mistet en enkelt tand, men det kan også foretages, hvis man har mistet optil flere tænder.

En tandbro laves ved, at man får indsat en kunstig tand, som ligner en almindelig tand på en prik. Denne kunstige tand sættes der hvor der mangler en tand, og den såkaldte tandbro, som man får indsat hvilker sig op af de tænder, som sidder ved siden af den kunstige tand (tandbroen).

Der findes flere måde at få lavet en tandbrug på

Hvis man mangler en eller flere af sine tænder, og derfor skal have lavet en tandbro, så kan man få den lavet på flere forskellige måder. At få lavet sin tandbro ved hjælp af metalkeramik er en super god løsning, og det skyldes den måde, den er lavet på. En bro ved hjælp af metalkeramik har nemlig en guldkerne indvendig, og uden på denne guldkerne får man lagt et lag porcelæn, som gør, at denne kunstige tand bliver hvid. Dette gør, at du får en ekstra stærk kunstig tand, som stadigvæk ligner en almindelig tand, og det er super smart!

Få tilsendt tre tilbud til din mail på en metalkeramikbro

Hvis du synes at en tandbro ved brug af metalkeramik lyder som en god løsning for dig, så kan du få sendt tre skarpe tilbud på at få udført operationen direkte til din mail. Indtast blot din mailadresse på siden, og modtag efterfølgende et par gode tilbud på denne behandling. Det er gratis, og du vælger naturligvis selv, om du har lyst til at benytte dig af et af de tilbud, som du får tilsendt per mail.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)