Klæbebro / ætsbroHar du mistet en eller flere af dine tænder, og er du træt af det, så har du mulighed for at få indsat en kunstig tand det sted, hvor du mangler en tand. At få gjort dette er en operation som en dygtig og erfaren tandlæge kan lave – en tandlæge som har specialiseret sig indenfor netop denne type af operationer. Det foregår ved, at der vil blive monteret en kunstig tand på patientens tilstødende tænder. Når man får gjort dette, kaldes det for en bro, og det er en rigtig effektiv måde at få gjort sådan, at man ikke kan se, at der mangler en tand.

En tandbro er nemlig lavet sådan, at den i meget høj grad ligner en ganske almindelig tand, og derfor vil det være utroligt svært for folk at se forskel – det er nærmest umuligt.

Hvor meget koster det at få lavet en klæbebro eller ætsbro hos en tandlæge?

Hvis du gerne vil have foretaget dennne behandling, så skal du regne med, at det kan variere en del fra person til person, hvor meget man ender med at skulle betale for at få foretaget behandlingen.

Nogle vil nemlig have brug for en mere omfattende operation end andre, og derfor kan det variere prismæssigt. Derudover er der naturligvis også forskellige priser, som er varierende alt efter hvilken klinik, du vælger at få foretaget behandlingen på. Derfor kan du med fordel få lavet 3 skarpe tilbud.

Få 3 gode tilbud på at få lavet en klæbebro eller ætsbro

Det eneste du behøves at gøre for at få 3 skarpe tilbud på at få lavet en tandbro er blot at indtaste dine mailoplysninger her på siden. Efterfølgende vil du modtage en mail med 3 uforpligtende tilbud, som du efterfølgende selv kan vurdere, om du ønsker at tage imod.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)