Få større bryster ved brug af implantater med saltvand

Hvis man godt kunne tænke sig at få større bryster, så kan dette gøres ved brug af en saltvandsindsprøjtning. Generelt set er der to forskellige typer af implantater, man bruger når man skal give folk større bryster. Det kan man enten gøre ved brug af silikone- eller saltvandsimplanater. Begge typer af implanatat er effektive, og de har tidligere hjulpet en del mennesker til at få større bryster. Førhen brugte man også sojaolie, når man skulle forstørre folks bryster, men det blev gjort ulovligt tilbage i 1999. Dette skyldtes, at man mistænkte brug af sojaolie for at være farligt.

Skal man vælge saltvandsimplanatater eller silikoneimplanater?

I Danmark er det oftest silikoneimplantater, som bliver brugt. Dog er der faktisk en hel del fordele ved at gøre brug af implantater med saltvand. Saltvandsimplantater gør, at brysterne mærkes hårdere og mere faste, end hvis man får indsat silikoneimplantater.

Saltvandsimplantater føles dog ikke lige så naturlige at røre ved, som silikoneimplanater gør, og det er også derfor, at der er mange, som vælger at gøre brug af silikoneimplantater frem for saltvandsimplantater. Dog vil saltvandsimplantater føles væsentligt altid føles mere naturligt varme end silikonebryster.

Der er også en anden fordel ved at vælg implantater med saltvand frem for at vælge implantater med silikone. Hvis man vælger at gøre brug af et saltvandsimplantat, så vil implantatet slet ikke i samme grad skygge, når man skal have foretaget en mammografi (screening for brystkræft).

Der er desuden også den fordel ved at gøre brug af implantater med saltvand, at de er markant lettere at udskifte, end hvis man vælger at gøre brug af silikoneimplantater.

Hvis du er i tvivl om hvilken type implantat, du skal vælge, så er det rigtig god idé at rådføre dig med en erfaren læge, som har erfaring i indsættelse af brystimplantater. Lægen vil kunne hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning, som vil give dig det bedste resultat.

Få 3 tilbud på at få større bryster ved brug af saltvandsimplantater

Du kan i Danmark finde en hel del forskellige klinikker, som kan hjælpe dig med at indsætte et brystimplantat, så du kan få større bryster. Du kan i Danmark både få indsat brystimplantater, som er lavet af silikone, og som er lavet af saltvand. Hvis du godt kunne tænke dig at få udført en operation, hvor du får indsat et brystimplantat, så kan dette gøres flere forskellige steder i landet, hvor man arbejder med brystkirurgi.

Hvis du gerne vil have din operation udført til en fair og rimelig pris, så er det altid en god idé, at få indhentet nogle forskellige tilbud fra forskellige klinikker, som alle arbejder med saltvandsimplantater. Hvis du ønsker at få tilsendt 3 skarpe tilbud på indsættelse af saltsvandsimplantater, så kan du gøre dette ved at indtaste dine kontaktoplysninger her på siden. Når du har indtastet dine oplysninger, så vil der efterfølgende blive taget kontakt til dig.

De 3 forskellige klinikker vil komme med hver deres pris på en operation. Det er naturligvis både helt gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbud på indsættelse af implantater, og det er samtidig også helt op til dig selv, om du ønsker at tage imod et af tilbuddene fra klinikkerne.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn Forklaring
Hvilken region bor du i? Forklaring
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefonnummer Forklaring
Din email Forklaring
Din email
Din alder (Kun tal) Forklaring
Hvornår skal behandlingen udføres?
Hvornår skal behandlingen udføres?

Pil ned