Hudfornyelse med non-ablativ laserHvis man får foretaget en ablativ laserbehandling, så får man fjernet det øverste hudlag. Dette er dog ikke tilfældet, når man får lavet en non-ablativ laser. Når man får lavet en non-ablativ laser, så er det for bearbejde læderhuden med henblik på at stimulere produktionen af kollagen i huden.

Der er mange fordele ved at gøre brug af non-ablativ laser, hvis man gerne vil have foretaget en hudfornyelse, hvor man går ind og bearbejder læderhuden.

Fordelen ved at anvende denne form for behandling er, at der er markant færre risici og bivirkninger, end der er ved mange tilsvarende behandlingsformer.

Sådan foregår behandlingen med hudfornyelse med en non-ablativ laser

Behandlingen af din hud starter ud med, at der bliver placeret en stav på det område der ønskes, man ønsker at få behandlet. Efterfølgende bestråler behandleren det område, man ønsker at få behandlet med laserlys.

Bedøvelse i forbindelse med hudfornyelsen

Som udgangspunnkt bliver der ikke brugt nogle former for bedøvelse, når man får foretaget en hudfornyelse med non-ablativ laser. Af og til smøre behandleren en lokalbedøvende gelé på det område, man ønsker at få behandlet.

Det gør ikke ondt at få foretaget denne behandling. Dog kan man godt risikere, at man oplever en prikkende og stikkende fornemmelse under selve behandlingen. Dog er der ikke tale om noget, der gør ondt.

Efter din behandling med non-ablativ laser/IPL/RF

Når du har fået foretaget din behandling med non-ablativ laser, vil resultatet efterfølgende være, at du har fået en nyere, glattere og væsentligt flottere hud, end du havde tidligere. Din hud vil have væsentligt færre rynker, og du vil have færre pigmentforandringer samt akne-ar.

Det er en effektiv behandlingsform, som giver gode resultater, og som fornævnt er det en god behandlingsform, da der er meget få risici ved at gøre brug af denne.

Når du har fået foretaget denne behandling kan man i en kortvarig periode efterfølgende godt føle sig solbrændt. Dette vil man typisk opleve i cirka 1 time efter behandlingen har fundet sted. Nogle kan desuden også opleve kløe i en kortvarig periode efter man har fået udført behandlingen.

I visse tilfælde kan huden få en rødlig eller bronzelignende farve. Dog er dette kun noget som er forholdsvis kortvarigt, og det vil typisk gå over efter en uges tid. Man kan desuden også opleve, at der kan forekomme meget små hævelser 2 – 3 dage efter behandlingen har fundet sted.

Få 3 tilbud på hudfornyelse med non-ablativ laser

Overvejer du at få foretaget en hudfornyelse med nonablativ laser?

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)