HelproteseHvad er en helprotese?

Hvis man har mistet en tand, kan man være nødsaget til at få lavet en protese. Der findes to forskellige former for proteser, som man kan få lavet. Helproteser er den type af protese, som er stærkest, og som oftest anvendes på de folk, som har mistet mange tænder. Hvis man derimod blot har mistet en eller to tænder, vil man typisk gøre brug af en delprotese, som er en protese, der ikke er lige så stærk.

Priser på tandproteser

Prisen på at få indsat tandproteser kan svinge meget alt afhængig af operationens størrelse. Hvis man skal have indsat op til flere proteser, bliver det naturligvis også dyrere. Som udgangspunkt er det billigere at få indsat delproteser, end det er at få helprotester.

Få tre tilbud på at få lavet helprotese af en dygtig og professionel tandlæge nær dig

Du har mulighed for helt gratis og uforpligtende at få tilsendt tre skarpe tilbud på at få lavet en helprotese hos en af de mange klinikker i landet, som har speciale i at lave proteser til folk, der har mistet en eller flere af deres tænder.

Det er naturligvis helt op til dig selv, om du ønsker at gøre brug af en af de tilsendte tilbud. Det er både gratis og uforpligtende, så du har derfor intet at tabe! Indtast blot din mailadresse nedenfor, hvorefter du vil modtage tre gratis tilbud på at få lavet en helprotese.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)