Hårfjerning med nålDet er helt normalt, at man kan døje med uønsket hårvækst. Det er der faktisk rigtig mange mennesker, som gør, men hvis man virkelig føler sig generet af den voksende mængde af hår, så er der mulighed for at komme den uønskede hårvækst til livs. Dette kan lade sig gøre, hvis man får foretaget en hårfjerning med nål.

Sådan foregår hårfjerning med nål

En behandling, hvor man får fjernet den uønskede hårvækst permanent fra sin krop, hedder epilation. Det kan være mange forskellige steder på kroppen, at man er træt af uønsket hårvækst, og derfor gerne vil have det af vejen. Det er muligt ved at få udført en behandling, hvor mange får foretaget en hårfjerning ved brug af nål.

Dette foregår, ved man kommer helt ned til roden via elektrolyse. Når man er helt nede ved selve hårsækken, tilsluttes der strøm. Når man har gjort dette, vil der efterfølgende være en ødelagt hårsæk. Når der tilsluttes strøm iværksættes en koaguleringsproces, som gør, at håret dør.

Fordelen ved at få lavet en behandling, som denne er, at det ikke skader resten af huden på nogen måde.

Hårvæksten stoppes ikke med det samme

Når man har været igennem en behandling som denne, betyder det ikke, at ens hårvækst brat stopper fra den ene dag til den anden. Man vil i en kortere periode fortsat have hårvækst, men på sigt vil det ikke længere være muligt at gro hår for dig nogle steder, når du har været igennem en behandling som denne.

Få tre skarpe tilbud på, hvad det vil koste dig at få fjernet hår med en behandling

Hvis du også er træt af den uønskede hårvækst, og godt vil have dig et fornuftigt tilbud på en behandling, som kan hjælpe dig af med de irriterende hår, så skal du blot tage imod tilbuddet om at modtage tre gratis tilbud på, hvad det vil koste dig at få lavet en behandling som denne. Det er helt gratis og uforpligtende at få disse tilbud,og det er også fuldstændig op til dig selv at vurdere, om du har lyst til at tage imod tilbuddet om at få fjernet hår.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)