Håndforyngelse med eget fedtHvis du godt kunne tænke dig at få flottere hænder, så har du mulighed for at få foretaget en håndforyngelse med eget fedt. I princippet foregår denne behandling egentlig lidt ligesom dem, som skal have foretaget en behandling mod rynker, hvor man benytter sig af fillers. Her er det blot ens eget fedt, som bliver brugt på hænderne for at skabe et yngre og mere ungdommeligt udseende.

Sådan foregår behandlingen, hvor du får lavet en håndforyngelse

Når man skal lave denne behandlingen, så tager lægen noget af det fedt, som man har siddende et andet sted på kroppen og sætter det op på hånden. Typisk vil det fedt, der vil blive brugt til hænderne, komme fra maven eller fra ens hofter. Dette afhænger lidt af, hvordan den enkelte patient ser ud.

Herefter bliver det fedt, som skal bruges til hænderne renset, hvorefter det vil blive sprøjtet ind i hænderne, der hvor patienten ønsker, at der skal være mere fylde. Der er her tale om en forholdsvis hurtig behandling, som ikke tager særlig lang tid. 

Når du får foretaget denne behandling, vil der i øvrigt ikke blive gjort brug af nogle former for bedøvelse.

Efter du har fået foretaget behandlingen

Når du har fået foretaget denne behandling, vil du muligvis kunne se nogle bivirkninger som følge af behandlingen. En af de ting, som man hyppigst ser blandt de folk, som har fået lavet en behandling som denne er, at det sted, som de har fået behandlet, er en anelse hævet. Derudover kan man også være udsat for, at der vil forekomme ømhed samt mulighed for blodudtrækninger.

Alle disse bivirkninger er heldigvis blot noget, som man vil opleve kortvarigt, efter behandlingen har fundet sted. De vil efter en relativ kort tidshorisont igen forsvinde, så det skal ikke være det, der holder dig tilbage for at få foretaget denne behandling.

Få tre gode tilbud på at få lavet en håndforyngelse ved brug af dit eget fedt

Kunne du godt tænke dig at modtage tre helt gratis og uforpligtende tilbud på at få mere fylde på dine hænder, så har du muligheden for det her på siden. Du skal blot indtaste dine oplysninger nedenfor, hvorefter du vil modtage et tilbud på at få foretaget denne behandling. Det er naturligvis både gratis og helt uforpligtende at få foretaget denne operation, så du vælger selv, om du ønsker at tage imod et af de tre tilbud, som du kan få tilsendt.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn Forklaring
Hvilken region bor du i? Forklaring
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefonnummer Forklaring
Din email Forklaring
Din email
Din alder (Kun tal) Forklaring
Hvornår skal behandlingen udføres?
Hvornår skal behandlingen udføres?

Pil ned