GuldkroneMangler du en eller flere af dine tænder?

Hvis du mangler en tand, så kan det være nødvendigt at få sat en krone ind i stedet for som et alternativ. En krone holder i enormt mange år, og derfor er det en god investering. Der findes flere forskellige måder at lave kroner på. Man kan også vælge at få indsat kroner, som er lavet af blandt andet porcelæn.

Hvis man får et hul eller lignende problemer med sine tænder, så er der mange som vælger at få foretaget nogle lappeløsninger, hvor der eksempelvis blot blive foretaget en fyldning eller lignende. Dog er det langt fra altid, at det er nok. Det kan i mange tilfælde være bedre at få udført en ordentlig og grundig operation fra starten, hvor man får indsat en guldkrone. En guldkrone kan nemlig holde i rigtig mange år – især hvis man sammenligner det med lappeløsninger, hvor man blot får fylde i en tand.

At få foretaget en guldkrone er en god investering, som du kan have glade af i rigtig mange år frem. Priserne på at få lavet en guldkrone kan godt variere en del fra klinik til klink, og derfor bør du få tilsendt 3 gode tilbud på at få indsat en tandkrone. Det kan du her på siden

Få tilsendt 3 gode tilbud på at få indsat en guldkrone der, hvor du mangler en tand

Du skal ganske enkelt blot indtaste dine mailoplysninger her på hjemmesiden, hvorefter du vil få besked fra 3 forskellige klinikker pr mail, som arbejder med netop denne type af operationer. Disse 3 klinikker vil give dig et godt tilbud på at få lavet netop denne operation, hvor du får indsat en guldkrone. Om du vælger at gøre brug af et af de 3 tilsendte tilbud er naturligvis op til dig selv.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)