Endermologi mod appelsinhudEr du træt af appelsinhud, så frygt ej. Der er nemlig god mulighed for at få fjernet det appelsinhud, som irriterer dig. Det kan du gøre ved at benytte dig af endermologi.

Endermologi er en massageform, hvor man bliver masseret af et specielt apparat. Dette gøres for at øge blodtilførslen samt tilførslen af lymfevæske på det behandlede område. Dette gør at kollagen-produktionen vil blive kraftigt forøget, og derved får du en flottere og glattere hud.

Der bliver ikke brugt nogle former for bedøvelse i forbindelse med denne behandling, da der ikke er nogle kirurgiske indgreb i forbindelse med behandlingen af appelsinhud.

Dette skal du være opmærksom på når du får foretaget endermologi

Når man får foretaget endermologi, skal man være klar over en ting. Der er ikke nogen garanti for, at en behandling vil hjælpe dig, og ofte vil det kræve mere end en behandling før, at du vil kunne se mærkbare resultater.
Dette skal du være opmærksom på inden du vælger at få foretaget endermologi.

Bivirkninger ved at få fjernet appelsinhud med endermologi

Der er ikke nogle bivirkninger ved at gøre brug af endermologi til at komme af med appelsinhud. Dog kan der i sjældne tilfælde forekomme blå mærker efter en behandling, men det er meget sjældent, at man ser dette. Derudover frarådes det desuden at man gør brug af denne behandling, hvis man har dårligt hjerte, eller hvis man indtager nogle bestemt typer af medicin. Du kan tage kontakt til tre forskellige klinikker her på siden ganske gratis og uforpligtende, hvis du ønsker mere uddybende information omkring hvilken type medicin, du ikke må tage, når du skal have denne behandling mod appelsinhud.

Efter behandlingen mod appelsinhud

Når du har været igennem første behandling, kan det godt være, at resultatet endnu ikke er helt som ønsket. På den fleste personer kræver denne behandling, at man tager flere behandlinger end blot den første, for at få de ønskede resultater. Det er ikke alle behandlingen virker på.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på endermologi mod appelsinhud

Vil du gerne vil slippe af med den irriterende og generende appelsinhud, så har du her mulighed for at få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at få fjernet appelsinhud med endermologi.

Det er helt op til dig, om du ønsker at tage imod et af de tre tilbud, som du kan få, og eftersom det er ganske gratis at modtage disse tilbud, har du intet at miste!

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)