DelproteseDer findes to forskellige typer af proteser, som man kan få indsat, hvis man mangler en eller flere af sine tænder. Forskellen er, at hvis man kun har tabt en enkelt eller to af sine tænder, vil der blive gjort brug af delproteser. Hvis man derimod har tabt en stor del af de tænder, man har, så er man nødsaget til at tage helproteser i brug. En delprotese sidder ikke lige så godt fast som en helprotese gør. Dog er det ikke nødvendigt at få lavet en helprotese, hvis der blot af tale om få manglende tænder.

Er det synligt, at man har fået lavet en protese?

I dag laver man proteser enormt flot landet over, og det gør, at man ikke kan se, om folk har fået lavet protester, da disse protester ligner ganske almindelige tænder på en prik. Derfor skal du ikke frygte, at den protese, som du får lavet bliver synligt.

Få tilsendt tre gode tilbud på at få lavet en delprotese hos en dygtige tandlæge nær dig

Kunne du godt tænke dig at få tilsendt tre tilbud på at få indsat protese, så kan du modtage tre gode tilbud fra forskellige klinikker på at få indsat en delprotese. Det er både gratis og helt uforpligtende for dig at få tilsendt disse tilbud, så du har intet at tabe. Indtast blot din mail her på siden i dag, og så vil du efterfølgende modtage tre gode tilbud på proteser.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)