BrystrekonstruktionEn brystrekonstruktion kan være et fantastisk tilbud til kvinder, der for eksempel som følge af en kræftsygdom har været nødsaget til at få fjernet et bryst. At miste et bryst er naturligvis en meget voldsom oplevelse for en kvinde. Mange siger, at de føler, at de mister en stor del af deres kvindelighed, når de mister et eller begge deres bryster. Udover de rent kosmetiske “uregelmæssigheder” forbundet med at have et bryst istedet for to, er der også det psykologiske område at tage med i betragtningen.

Problemer i forbindelse med brystamputation

Mange brystamputerede kvinder kæmper med selvværdet. Mange føler sig simpelthen ramt på kvindeligheden. Dette har mange konsekvenser – blandt andet depressioner og manglende sexlyst, hvilket igen kan have en negativ effekt på patientens livskvalitet og samliv med partneren.

Brystrekonstruktion er heldigvis en mulighed

Der findes en række forskellige operative indgreb, som kan bidrage til en forhøjet livskvalitet. En af disse metoder er brystrekonstruktion med ekspander. Dette er grundlæggende en rekonstruktion, hvor man gør brug af implantater. Brystrekonstruktion med grisehud er en anden metode. Her er der kort fortalt tale om en slags protese lavet af grisens væv, som derefter kan indsættes i patienten. Dette vil typisk føles mere naturligt end kunstige proteser. En brystrekonstruktion efter brystkræft er patientens bedste mulighed for at få sine bryster tilbage efter en amputation af det ene eller begge bryster. Specialister kan være behjælpelige med professionel rådgivning således, at i fællesskab kan finde frem til en løsning, som kan være med til at sikre, at patienten genvinder sin tro på sig selv, sin egen kvindelighed og herigennem opnår et langt højere niveau af livskvalitet. Både på det personlige plan, men også i forhold til for eksempel livspartneren.

Vi sender dig tre gode tilbud på behandlingen

Vi tilbyder dig tre forskellige tilbud på netop den operation, du er interesseret i. Vi vil undersøge markedet og gøre vores yderste for at finde virkelig gode tilbud på den type af operation, du er interesseret i. Tilbuddene er selvfølgelig helt og aldeles uforpligtende. Du bestemmer helt selv, om du ønsker at gøre brug af tilbuddene eller ej – det er ingen købstvang.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn Forklaring
Hvilken region bor du i? Forklaring
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefonnummer Forklaring
Din email Forklaring
Din email
Din alder (Kun tal) Forklaring
Hvornår skal behandlingen udføres?
Hvornår skal behandlingen udføres?

Pil ned