Aquamid mod rynker/furer i ansigtetDer er mange, som ønsker at komme af med deres rynker, og heldigvis kan dette også lade sig gøre. Det kræver blot en behandling, som kan hjælpe dig af med furer/rynker i ansigtet.

En behandling, der i høj grad virker, hvis man er træt af at have rynker. Det er en behandling, hvor der bruges aquamid, som er en væske, der hovedsagligt indeholder ganske almindeligt vand. Dog er 2,5% af indholdet i aquamid polyacrylamid.

Aquamid bruges til at gå ind og glatte din hud ud, så du kan få en flot og glat hud.

Fordelene og ulemperne ved at gøre brug af aquamid mod rynker og furer i ansigtet

Der findes både fordele og ulemper ved at få fjernet sine rynker ved hjælp af aquamid. Først og fremmest er det naturligvis en fordel, at man kan slippe af med de irriterende rynker, som nager en hver eneste dag.

Ulempen ved at gøre brug af aquamid er, at det er et stof, som hudens enzymer rent biologisk ikke er i stand til at nedbryde, og dette gør, at behandlingen er permanent.

Det er også muligt at gøre brug af et midlertidigt stof, hvis man ikke ønsker at få et resultat, som er permanent.

Få tre tilbud på aquamid mod rynker / furer i anisgtet

Her på siden kan få tre tilbud fra klinikker, der kan hjælpe dig med en aquamid behandling. Du får tre helt uforpligtende og gratis tilbud, så du kan vælge den helt rigtige klinik netop til dig.

Pil

Modtag 3 tilbud
Hvad ønsker du at få udført? Beskriv gerne grundigt, så du får det bedst mulige tilbud
Dit fulde navn
Hvilken region bor du i?
Hvilken region bor du i?

Pil ned

Telefon nummer
Din email
Din email
Din alder (Kun tal)
Evt. billede (Anbefales, men ikke påkrævet)
Evt. billede (Ikke påkrævet)

Sådan foregår behandlingen af rynker og furer ved brug af aquamid

Hvis du gerne vil af med de rynker og furer, som du irriteres over, så er det måske en god idé at få foretaget en behandling med aquamid, som vil fjerne dine mimiske rynker.

Inden lægen går i gang med at foretage selve behandlingen, så starter behandleren altid med at desinficere din hud. Dette bliver gjort for at være 100% sikker på, at der undgås nogen former for infektioner. Når dette er gjort, vil der bliver injiceret aquamid i hudens ønskede område. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor mange stik man får, og det afhænger lidt af, hvor meget huden påvirkes af disse stik.

Denne behandling er ambulant, og der bliver ikke givet nogen former for bedøvelse, når du får behandlingen lavet. Dette skyldes blandt andet, at det er en forholdsvis hurtig behandling at lave.

Når hele behandlingen er færdig, så er det efterfølgende en god idé, at man undlader at gøre brug af solarium og ligeledes anbefales det, at man holder sig et godt stykke væk fra kraftig sollys. Derudover er det også en rigtig god idé at undlade at røre ved det behandlede sted i op til seks timer, efter behandlingen er  afsluttet.